La revisió triennal d’apostes molt esperada es va reunir amb una reacció mixta

La revisió triennal d’apostes molt esperada es va reunir amb una reacció mixta

ut-love El Departament de Digital, Cultura, Mitjans de Comunicació i Esport del Regne Unit (DCMS) va llançar la seva revisió triennal de les màquines de jocs i premis d’aquest matí, i va fer un període de 12 setmanes de propostes i consultes sobre canvis en la indústria.

Com a part de la revisió, el ministre de joc, Tracey Crouch, va subratllar la importància de “assolir l’equilibri adequat entre el creixement socialment responsable i protegir els més vulnerables, inclosos els nens, del dany relacionat amb el joc”.

Crouch va dir: “Tenint en compte les evidències fortes i les preocupacions dels ciutadans sobre els riscos de les màquines de jocs d’altes apostes al carrer principal, estem convençuts de la necessitat d’actuar. És per això que avui hem presentat un paquet de propostes per garantir la protecció de tots els consumidors i de les comunitats més àmplies “.

No obstant això, tot i que el govern es va comprometre a disminuir la participació màxima en els terminals de £ 100 a £ 50 / £ 30 / £ 20 o £ 2, la revisió i les propostes que la van seguir, evocaven una reacció que no estava completament positiu video gol

Tant la revisió com el període de consulta van ser rebuts per la Comissió d’Apostes, ja que va subratllar que aquest període de 12 setmanes “ofereix una oportunitat important per considerar l’impacte que pot tenir l’apostes per a algunes persones”.

La Comissió va afegir: “Anem a encoratjar a qualsevol interessat en la regulació dels jocs d’atzar perquè les seves veus siguin escoltades a través de la consulta. Reduir els riscos que enfronta la gent contra els jocs d’atzar, especialment els que són vulnerables, són el cor del nostre consell que donem al Govern “.

D’altra banda, el vicepresident laborista Tom Watson, que va revelar recentment la nova política laboral de prohibir els operadors d’apostes de patrocinar clubs de futbol d’Anglaterra, va expressar la seva decepció davant el programa de la BBC d’avui sobre la necessitat d’un període de consulta.

Watson es va unir al Newham Council, que també compta amb una llarga història de campanya per a la màxima participació dels terminals que es van reduir a 2 lliures, va qualificar el període de consulta com “un retard innecessari” i va acusar el govern de “arrossegar els seus peus” més la qüestió.

Al Parlament, aquest matí, Crouch va respondre a les afirmacions que la consulta era innecessària, descrivint la consulta com a “degut procés, que esperem que la gent contribueixi”. L’ex president del DCMS John Whittingdale també va acollir favorablement el període de consulta, Agachar l’oportunitat de confirmar que qualsevol llei futura feta respecte a la indústria d’apostes seria “basada en l’evidència” que Crouch va confirmar va ser el cas.

A més, al Parlament, el Conor McGinn del treball, que és el president mixt del grup parlamentari de tots els partits en cursa de cavalls, va assenyalar que Horse Racing es basa en gran mesura no només en la imposició de les cases d’apostes, sinó també en la publicitat.

A continuació, va demanar a les assegurances del ministre que treballarà de prop amb la indústria del joc i la competició per garantir que, tot i protegir els que són vulnerables a l’addicció al joc, també hi ha protecció per a llocs de treball i beneficis econòmics que provenen de Horse Racing i pistes de cursa.

L’Associació de cases de llibre britànica (ABB), que va reiterar el passat mes passat que “les botigues d’apostes ofereixen el lloc més segur per jugar al carrer principal, ja que el joc responsable és el cor del dia a dia”, va afirmar que l’informe detallava un número de les propostes a les quals respondrà.

En un comunicat emès en resposta a l’informe, l’ABB va comentar: “Creiem que l’enfocament de qualsevol decisió final ha de ser garantir que es prenguin mesures que beneficiaran realment als jugadors problemàtics.

“Les botigues d’apostes atenen a més de 6 milions de clients cada any i la gran majoria d’ells s’apropen de forma responsable. Sabem que la majoria dels jugadors de problemes utilitzen 7 o més tipus de productes d’apostes diferents, per tant, hi ha un repte per a que tota la indústria de l’apostes passi d’una posició on hi ha un nivell estable d’apostes problemàtiques en aquest país a un lloc on les taxes d’atzar són problemàtiques disminuint.

“Les botigues d’apostes estan invertint quantitats molt importants de diners per ajudar a identificar els que estan en risc per obtenir l’ajuda que necessiten, estem actualitzant i treballant contínuament per millorar les mesures d’apostes responsable”.

L’alliberament de la revisió va provocar que les accions de William Hill guanyessin el 2% i Ladbrokes Coral guanyés un 0,6% en el comerç del matí, possiblement indicant que molts insiders tinguessin la percepció que la revisió seria més dura a les cases d’apostes del que era.