El poker és teatre

ut-loveEl poker és teatre Pregunta: En quin joc popular fa l’aparició de la resistència real força rival en afectar el resultat de la competència?

Abans de respondre, puc afirmar amb confiança l’experiència i l’observació personal que la il·lusió de la força es dissol ràpidament sobre un tauler d’escacs o escorxador. Tampoc no et dóna molts punts gratuïts en una pista de tennis. En la majoria de les competicions individuals, tret que els rivals siguin igualats, el resultat es pot preveure amb gairebé certesa.

“PRESENTAR UNA IMATGES ÉS UN MODEL D’INSTAL·LACIÓ DEL TERRITORI I DEFINICIÓ DE L’ORDRE DE CONTROL”.

Podeu entendre molt sobre el pòquer del torneig familiaritzant-vos amb les probabilitats matemàtiques. Aquesta informació es pot millorar amb la consciència de les lectures, la grandària relativa de la pila, la textura de la taula, etc. El valor combinat de tots els no quantificables produeix la diferència entre les persones que juguen al pòquer i les persones que PLAY pòquer.

Entre els intangibles que alguns jugadors poden infravalorar són la presència de taula. Per a molts, això pot incloure comentaris sense sentit tals com “Jo sabia que tenia dos overs” o algun comentari obvi i contraproduent sobre la decisió d’una altra persona. La majoria de xerrades compartides d’aquesta manera són òbvies o inexactes, de manera que és fàcil d’ignorar.

Deu persones que s’assenten per primer cop governen la seva conducta com qualsevol grup de primats. Els jugadors es classifiquen segons la seva edat, sexe, grandària, veu i altres coses encara menys significatives. La presentació d’una imatge és una forma de definir el territori i definir l’ordre peculiar.

Les meves tècniques personals varien segons el grup amb què comparteixo una taula. Puc parlar i juguetejar si això sembla adequat, però una actuació com aquesta dels fundadors sense els comentaris intel·ligents sensacionals que estimulen la persistència.

El poker és teatre, després de tot, i si em sento que puc guanyar la tracció per semblar silenciós i cerebral, puc falsificar això. La meva pregunta tímida em demana que obtingui més informació que jo, que és fàcil per a mi, ja que la meva ment conscient és un papillon fletant d’impulsos aleatoris.

Un consell sobre la força percebuda que he compartit amb la meva xicota Danielle és “marcar-la de tornada”. Aprengueu a suprimir l’elació momentània de la victòria tan a fons com el sofriment del dolor d’una pèrdua decebedora. Quan pujo d’una taula de torneigs després d’un mal ritme, no critico a un oponent amb un comentari suck-out. Tampoc puc dir “bona mà”, que per a mi seria una forma sorprenent i redundant de pretendre ser amable. Acabo de marxar.

La veritable satisfacció prové de la meva actuació digna d’indiferència a l’Oscar, ja que necessito un tir de 50 a 1 per guanyar una olla enorme. Tirar una gran pila de fitxes sense reserves mentre parleu amb un veí sobre un equip esportiu inevitablement causarà molta vexació i molestarà als altres. Si algú té la temeritat de cridar-me amb tal ingratitud, gairebé sempre em respon una resposta ràpida. (Això no té intenció d’enuigar-se o continuar amb un antagonista. Hauria de confondre’l mentre que els altres testimonis baixin el cap en un snicker privat).

“POKER MILLORA. QUINA MILLOR ARENA PER COMPETIR A UN QUE LA SEVA OPOSICIÓ ESTÀ VEGADA O INFURIADA?”

El poker és una millora. Quin millor escenari per competir que aquell en el qual la teva oposició és enfadada o enfurismada? Si la gent té menys possibilitats de trucar a les seves apostes, aposta per tu, bluff, intimida les persianes o atrapa’t, fins i tot per un petit percentatge, la força de la taula ha afegit un parell de punts percentuals a les teves possibilitats d’èxit. Esteu igualment enriquit per un oponent amb una venjança personal.

Un darrer comentari sobre l’increïble qualitat de la indiferència; el ventall d’emocions en una taula de pòquer típica pot incloure funcions tan contraproduents com l’ansietat, el bluster i fins i tot l’hostilitat absoluta. Permetre que aquests hàbits contaminin la personalitat d’un mateix redueixi l’eficàcia general d’una altra ment àgil. Penseu en la quantitat d’energia que necessita per cultivar fins i tot una qualitat passiva com a menyspreu. En comparació amb l’expressió més suau de fins i tot la façana de la negativitat, la indiferència és la millor ganga a la taula.

Els pensaments, opinions i estratègia són només de l’usuari i no reflecteixen necessàriament les posicions de PokerNews. Podeu obtenir més informació sobre el PN Blog aquí.

Assegureu-vos de completar la vostra experiència de PokerNews consultant aquí una descripció general de les nostres aplicacions per a mòbils i tauletes. Manteniu-vos al corrent del món del pòquer des del vostre telèfon amb la nostra aplicació mòbil d’iOS i Android o bé activa la nostra aplicació iPad a la tauleta. També podeu actualitzar els vostres propis recompte de xips de tornejos de pòquer al món amb MyStack tant a Android com a iOS agen bola88.